Kernkwadranten op maandagochtend.

Het leuke van de maandag is dat je weer lekker aan de slag mag. Voor vandaag is dat onder andere het werken aan het opleidingsprogramma van Fantastische Baan en Fantastische Start. In dit gedeelte ben ik bezig met de #Kernkwadranten van Daniel Ofman. Een techniek die zich in de afgelopen jaren meerdere keren heeft bewezen op het gebied van inzicht in wat jou nu zo uniek maakt, waar je werkelijke kwaliteit ligt inclusief je valkuilen en leerpunten. Kortom de kernkwaliteiten bieden een keur van inzichten. Je kunt de kernkwaliteiten helemaal voor jezelf uitzoeken, maar veel leuker is uiteraard om je gehele team eens door te lichten en zo tot fantastische inzichten te komen.

Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan snel contact op met mij of met mijn collega Sander Tamse

+31 6 22052119
Sander@tamseprojectmanagement.nl

+31 6 10641549
martin@tamseprojectmanagement.nl

#team #maandag #samenwerken

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *