Jouw traineeship

Welke richting wil jij op, zie hieronder de verschillende programma's die wij hebben voor jouw toekomst!

Uitganspunten van ons traineeship

Wij geloven in de groep, je helpt elkaar verder en daarom is elk traineeship ontwikkeld aan de hand van de onderstaande vier peilers. We starten onze traineeships in september, maar hebben het hele jaar aanloop naar deze periode. Voor jou dus altijd een goed moment om in te stromen en te beginnen met je nieuwe baan.

bonfire, camping, people-1867275.jpg

Weekend weg

 

 

We starten met een weekend gezamenlijk met alle trainees. Hierin leren we elkaar kennen en ontstaat een vertrouwensband zodat je kan groeien.

Lees meer >

Background Image

Inhoudelijke cursussen

 

Je hebt tijdens je studie al een hoop geleerd, wij focussen daarom op praktische aspecten afgestemd op jouw keuze. Bijvoorbeeld Microsoft projects, BIM of plannen

Lees meer >

team, hands, success-4864038.jpg

Persoonlijk leiderschap ontwikkeling

Om te ontwikkelen en te groeien is het belangrijk dat je jezelf kent, kan reflecteren en verbinden. Samen met onze coach ga je daarom werken aan persoonlijk leiderschap.

Lees meer >

Coach gesprek

Het hele jaar persoonlijke coaching

Je eerste jaren werkervaring doen wat met jou als persoon, je loopt tegen allerlei dingen aan en kan waar nodig advies en ondersteuning vragen bij onze coach. bijvoorbeeld een coach call of wandeling in het bos. Niks moet, van alles mag!

Lees meer >

werkvoorbereider

Werkvoorbereider of projectcoordinator

Ben jij een echte regelaar en zorg je ervoor dat projecten van A tot Z geregeld zijn en de opdrachtgever tevreden is? Dan is dit echt iets voor jou.

Download de factsheet om meer te weten te komen over de functie van werkvoorbereider.

Engineers, tekenaars en BIM

Hou jij van puzzelen, denk jij alles heel gedetailleerd uit en zorg je voor een super tekening? Vind je het leuk om een project te ontwerpen en zorgen dat de werkvoorbereiding en uitvoering over de juiste informatie kan beschikken dan is de functie van engineer echt iets voor jou!

Download de factsheet om meer te weten te komen over de functie van engineer.

technical illustration, 3d, 1990s-1545283.jpg
sander als uitvoerder

Uitvoerders

Hou jij ervan om adhoc de laatste zaken te regelen, de monteurs en aannemers direct aan te sturen en zorgen dat alles elke dag weer gemaakt wordt. Buiten loopt het altijd anders dan gepland en daardoor is geen dag hetzelfde, leuk? Dan is de rol van uitvoerder op je lijf geschreven.

Download de factsheet om meer te weten te komen over de functie van uitvoerder.

Calculatoren en kostendeskundige

Hou jij altijd de bierpot bij, vind je het leuk om een begroting te maken thuis en kan je goed rekenen? Als calculator zoek je vooraf het project helemaal uit en breng je alle kosten, risico's en kansen in kaart met de vakspecialisten. Door jouw rekenwerk en doorgronding worden de juiste offertes gegeven waardoor het bedrijf projecten scoort en zonder verlies te maken!

Download de factsheet om meer te weten te komen over de functie van calculator.

Hand met schrijfblok en rekenmachine FB
handshake, agreement, trade-3100563.jpg

Tendermanagers en commercieel manager

Ben je commercieel ingesteld, heb je altijd de leukste baantjes en weet jij teksten goed te doorgronden. Heb je zin om je tanden te zetten in kansen en samen met een team een juiste offerte en kwalitatief document neer te leggen, dan is dit echt iets voor jou!

Download de factsheet om meer te weten te komen over de functie van tendermanager .

Projectleiders en teamleiders

Ben jij de leider van de groep, zorg jij ervoor dat iedereen op tijd is en dat het vriendenweekend goed georganiseerd is? Als projectleider zorg je voor overzicht en de juiste mensen om je heen. Vind je het leuk om de kwaliteit en financien in de gaten te houden en om zaken te regelen dan is dit de rol voor jou.

Download de factsheet om meer te weten te komen over de functie werkvoorbereider.

Deze belofte maken wij 

Een baan die bij je past 

Het belangrijste, een baan die bij jou past bij een werkgever waar je langere tijd kan blijven ontwikkelen. Wij geven je een kickstart, daarna kan je een hele tijd vooruit.

Direct salaris

Bij ons krijg je direct een contract en een goed startsalaris.

Dit ligt tussen de 2200 en 2750 euro bruto per maand

Goede laptop en telefoon van de zaak

Werken zonder goede spullen gaat niet, daarom krijg je direct een goede laptop en telefoon.

Auto van de zaak

Rij direct weg in jouw lease auto, elk trainee krijgt deze inclusief 10.000 prive kilometers per jaar. Je hebt de keuze uit een VW Up, Renault Clio of Peugeot 208 allen in de business uitvoering.

Professionele begeleiding 

Een coach begeleidt je het hele jaar, mocht er onverhoopt toch geen match zijn na een jaar? Niet getreurd wij laten je niet los totdat jij echt op je plek zit.

Inhoud die bij je past

Bij ons hoef je niet te vragen waarom je iets leert, want wij sluiten naadloos aan op de praktijk. Je leert dus dingen die je direct kan toepassen.

Een jaar om nooit meer te vergeten

Je gaat een te gek jaar beleven met gelijk gestemde, je breidt dus mooi je netwerk uit en leert ook nog eens heelveel! Een echte kickstart van je carreire.

Het beste fundament voor jouw carriere

Naast praktische kennis wordt je getraind om jezelf te blijven ontwikkelen, loop je ergens tegen aan? Er staat altijd een coach ter beschikking. Je kan je dus optimaal ontwikkelen en daarmee leg je het fundament voor de rest van je carriere.

Ben je er al uit of twijfel je nog? Bel met ons en we bespreken het graag met je!

Wij snappen dat jij overspoelt wordt met mogelijkheden of dat je het even niet kan vinden. Gebruik ons netwerk en ga voor jouw fantastische start!

Aanmelden traineeship