people, business, meeting-1979261.jpg

Persoonlijk leiderschap

Om te kunnen groeien het komende jaar is het belangrijk dat jullie elkaar leren kennen, maar ook jezelf. De groep hechting moet goed zijn en iedereen moet zich vrij voelen om kwetsbaar te zijn. Daar gaan wij voor zorgen. Door een veilige bedding te creëren gaan we ervoor zorgen dat iedereen zicht prettig voelt in een open omgeving. Maar dat is nog niet alles, lees snel verder op de pagina wat wij zoal voor jullie in petto hebben. Want wij denken dat het nu al te leuk is om niet mee te doen.

 

De uitdaging

De kunst van het ontmoeten.

Durf jij je tijdens een contactmoment volledig te laten zien? Of houdt je toch wat dingen achter, die je liever niet laat zien? En wat betekent dit in de ontmoeting met de ander? Ontzeg je jezelf of de ander hier iets mee? Leer meer over de kunst van het ontmoeten en hoe het in jouw voordeel kan werken. Want mensen kunnen niet zonder anderen. Wij zijn sociale dieren die de omgang met andere mensen nodig hebben.

people, students, university-6027028.jpg
Provo magazine

De kern.

Je ware kwaliteit.

Je ware kwaliteit bereik je door zelfinzicht te creëren en daarbij behoort ook een gezonde dosis zelfspot. Want alleen als naar jezelf kunt kijken en daarbij ook de spot met jezelf durft te drijven, leer je kennis maken met de kern van je bestaan.

Het resultaat

Een groep die elkaar vertrouwd

Om te kunnen groeien moet je kwetsbaar kunnen en durven zijn. Een goede groepssfeer is hier essentieel voor.

team spirit, cohesion, teamwork-2448837.jpg

Begeleiding

Martin is onze coach en biedt zowel klassikaal als één op één ondersteuning aan.

”wat Martin over zichzelf verteld”

Martin Baptist

Sander is initiatiefnemer en al enkelen jaren betrokken bij projecten binnen de infra.

Daarnaast verzorgt hij alle randzaken en de planning voor het weekend.

Sander Tamse