tablet, online, knowledge-7010441.jpg

Inhoudelijke cursussen.

Bij inhoudelijke cursussen kun je bijvoorbeeld denken aan persoonlijke ontwikkeling of een communicatietraining. Maar ook aan een cursus Excel, Word of heb je meer interesse in autocad? Het is bij ons allemaal mogelijk.

 

De uitdaging

Vergroot je leerdoelen

Wij kunnen je van alles bieden. Maar jij blijft verantwoordelijk voor jouw wensen wat voor jou belangrijk is en wat jij wilt gaan doen. Wij bieden je de mogelijkheden om je volledig te kunnen ontwikkelen. Door te groeien naar dat wat jij belangrijk vindt. Laat je ons weten wat je wensen zijn?

laptop, woman, education-3087585.jpg
meeting, adults, business-4784909.jpg

Ondek je wensen.

Leren blijft altijd leuk.

Onze leermodules worden zowel klassikaal als individueel gegeven. We beschikken over een fijne locatie in Leusden waar wij zelf ook met ons kantoor aanwezig zijn. Deze locatie is voorzien van alle benodigdheden. Een fraaie grote zaal met beamer en een fantastische uitzicht op een natuurpark. Het is de ideale omgeving om samen te werken aan een mooie toekomst.

Het resultaat

Meer kansen op de arbeidsmarkt

Als jij instaat bent om je iedere keer weer uit te dagen en bereid bent om iets nieuws te leren. Vergroot jij voor jezelf de kansen op de arbeidsmarkt. En daarmee ook de mogelijkheid om een fantastische baan te vinden waarmee jij helemaal in je rol kunt komen.

bicycle, adventure, sunset-6911749.jpg

Begeleiding

Martin is onze coach en biedt zowel klassikaal als één op één ondersteuning aan.

”wat Martin over zichzelf verteld”

Martin Baptist

Sander is initiatiefnemer van Fantastische Start en Fantastische Baan.

Hij is al meerdere jaren betrokken bij projecten binnen de infra.

Sander Tamse